پاستیل-شکری مواد لازم: پودر ژله ۱ بسته پودر ژلاتین ۳ ق غ گلوکز ۳ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ آب جوش نصف لیوان شکر مقداری برای غلتاندن طرز تهیه: پودر ژله ،پودر ژلاتین،گلوکز،نشاسته ذرت و آب جوش را باهم مخلوط کنید. به مدت ۵ دقیقه روی حرارت کتری بزارید تا ذرات ژله و ژلاتین و گلوکز حل شوند. سپس به مدت ۲ دقیقه با همزن بزنید تا رنگش مات شود. من از ظرف به ابعاد ۱۸×۲۸ استفاده کردم. ظرف را چرب کنید و مواد را داخلش بریزید. به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سفت بشه. بعد از ۳ ساعت با چاقو به سایز دلخواه برش بدید. سپس در شکر بغلتانید. پاستیل شکری کشدار آماده ست. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید