نان-پیده-رمضان نان-پیده-ترکیه ایده-رمضان اینم آموزش یه نون ترکی عالی که من خودم عاشق بافتشم بافت لطیف و پنبه ای ،شیرین نیست و نیازی هم به تخم مرغ نداره مواد لازم : آب گرم( ۴۰ درجه) ۷۵ گرم معادل ۱/۳ لیوان شیر(۴٠ درجه) ۲۲۵ گرم معادل از یک لیوان،نیم سانت کمتر شکر ۱ ق چ خمیر مایه ١/٢ ق غ (۷ گرم) روغن مایع ۷۵ گرم معادل ۱/۳ لیوان آرد ۴۰۰ گرم (۳ لیوان + ۱/۳لیوان) نمک ۱/۲ ق چ مواد رومال: یک عدد زرده تخم مرغ + شیر (۱/۲ ق غ)+ روغن (۱ ق چ) طرز تهیه: داخل کاسه ای ،شیرگرم،آب گرم،خمیر مایه،شکر،روغن بریزید.بهم بزنید و درشو بزارید .به مدت ۱۰ دقیقه زمان بدید تا در دمای محیط بماند. بعد از ۱۰ دقیقه،آردو و نمک را کم کم اضافه کنید.تا جایی که خمیر به دست نچسبه. این خمیر احتیاجی به ورز دادن نداره. کاسه ای رو چرب کنید و خمیر رو داخلش بزارید.روشو بپوشونید و نیم ساعت استراحت بدید.بعد از نیم ساعت پف خمیر رو بگیرید.خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید. سینی گالوانیزه رو با ۲ قاشق آرد و ۲ قاشق روغن ،چرب کنید. اگر از سینی مخصوص فر استفاده می‌کنید،حتما از کاغذروغنی استفاده کنید. خمیر رو داخل سینی پهن کنید و به