بورک-تابه-ای-و-فوری مواد لازم: خمیر یوفکا ۱۱ ورق گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سوسیس ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۱ ق غ فلفل دلمه ۱ عدد پنیر پیتزا ۱ لیوان برای داخل مایه گوشتی پنیر پیتزا ۱ فنجان برای روی بورک تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ فنجان نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش سوسیس های خرد شده را اضافه کنید. مواد داخل بورک کاملا سلیقه ایه. میتونید از مرغ یا هر نوع سبزیجاتی هم استفاده کنید. نمک و ادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. فلفل دلمه را خرد کنید و به همراه مواد تفت دهید. رب گوجه فرنگی بریزید و کمی تفت بدید. یک لیوان پنیر پیتزا بریزید و بهم بزنید تا پنیر آب بشه. خمیریوفکا را از دو ساعت قبل مصرف ،از فریزر بیرون بیارید . برای اینکه خمیر در هوای آزاد خشک نشه،روش پارچه مرطوب بزارید. مایه گوشتی را ابتدای خمیر بورک بزارید و سپس رول کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و رول های آماده را داخل تابه بچینید . تخم

آشپزی ترفند آشپزی نان خمیر بورک

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:27