خواص بینظیر پسته، این آجیل محبوب و مغذی را هیچکس نمیتواند انکار کند. علاوه بر اینکه پسته خام بسیار خوشمزه است، در حالت شور و بو داده نیز بسیار لذیذ و دلپذیر است. قبل از بررسی روشهای شوری کاری پسته خام باید بدانید که شور کردن پسته، به این آجیل طعم و طراوت بهتری میبخشد و آن را به یک میانوعده بسیار خوشمزه تبدیل میکند. علاوه بر این، باعث افزایش ماندگاری آن میشود. شور کردن پسته در خانه در زمانهایی که شما پسته خام را بیش از نیاز خود تهیه کردهاید و میخواهید از آنها برای تهیه پسته شور یا حتی پسته زعفرانی با طعم موردعلاقهتان استفاده کنید آشپزی باباطاهر - مقدمه ۰۰:۰۰ پوست کندن پسته ها ۰۰:۱۷ مغز پسته ها آماده ست برای مزه دار کردن ۰۰:۴۱ مغز پسته ها رو داخل کاسه ریخته ۰۰:۵۳ نمک ۱قاشق زعفران نصب استکان آب لیمو یک استکان ۰۱:۰۶ به مدت ۲۴ ساعت کنار میزاریم ۰۱:۳۷ بعد از گذشت ۲۴ ساعت آبکشی میکنیم ۰۱:۴۱ خشک کردن مغز پسته ها ۰۲:۰۶ تفت دادن پسته ۰۲:۲۷ پسته ها اگه ترد شده بود زیر گاز رو خاموش میکنیم ۰۳:۵۰ مغز پسته بو داده ما حاضره ۰۴:۰۵ خدانگهدار ۰۴:۳۵ - مواد لازم پسته خام نیم کیلو نمک ۱قاشق