ننه قرمه یا قیمه ماسوله یکی از غذاهای اصیل و قدیمی گیلانی است که طعم خاص و لذیذی دارد. در این ویدیو، با طرز تهیه گام به گام این غذای شمالی آشنا خواهید شد و فوت و فنهای لازم برای خوشمزهتر شدن آن را یاد میگیرید. این خوراک سنتی که با گوشت ریش ریش شده پخته میشود، یک انتخاب عالی برای تجربهی طعمهای فراموششده و اصیل است. تماشای این ویدیو را از دست ندهید تا بتوانید به سادگی یک غذای خاص گیلانی را در خانه درست کنید. اصلا تا حالا اسم ننه قورمه یا نِه قرمه به گوشتون خورده؟ البته این غذای اصیل و کمتر شناخته شده ی گیلانی به قیمهی ماسوله هم معروفه شما تا حالا ماسوله رفتین؟ شهر پلکانی توی استان گیلان که یکی از معدود شهرهای بدون وسیله نقلیه موتوری توی دنیاست. اگه به گیلان سر زدین حتما دیدن ماسوله رو هم توی برنامهتون بگنجونید️ حالا این غذای محلی ، نه قرمه ست و نه قیمه هااا! ولی خب بدون توجه به انتخاب اسمش () یکی از خوشمزه ترین غذاهای گیلانی به حساب میاد مواد لازم برای چهار نفر: گوشت: ۴۰۰ گرم لپه: ۵ قاشق غذاخوری پیاز: دو عدد چوب دارچین: یک عدد فلفل و زردچوبه: یک قاشق چایخوری آب: دو لیوان زعفران: