کیک خیس شکلاتی آرد ۲۵۰ گرم شیر ۳۵۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم روغن ۲۰۰ گرم پودر کاکائو ۴ ق غ وانیل ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ در ظرف مناسبی شکر و پودر کاکائو و شیر و نصف روغن را بریزید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید پس از اینکه مواد به غلظت مورد نظر رسید یک لیوان از مواد شکلات را کنار بگذارید حال در ظرف دیگری تخم مرغ ها را بشکنید و وانیل اضافه کنید و برای ۵ دقیقه با هم زن بزنید پس از اینکه تخم مرغ ها حجیم شدند نصف دیگر روغن و سس شکلاتی اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید آرد به همره بکینگ پودر ۳ بار الک کنید و در دو مرحله به مواد اضافه کنید و در آخر در حد ۳۰ ثانیه با هم بزنید قالب چرب کنید و مواد داخل قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده روی ۱۸۰ درجه بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و به صورت دلخواه کیک را برش بزنید و همانطور که داغ هست یک لیوان مواد شکلات که کنار گذاشته بودید را روی کیک بریزید و چند دقیقه صبر میکنید تا شکلات به خورد کیک برود. نوش جان

کیگ کیک خیس شکلاتی کیگ خیس آشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:36