برای پوست کندن راحت و بی دردسر پیاز و سیب زمینی و سایر صیفی جات در هنگام آشپزی به چاقوهای دم دستی نیاز دارد. اما چرا چاقوی دم دستی؟ چاقوهای دم دستی همانطور که از نامش مشخص است به دلیل اندازه و وزن سبکی که دارند بصورت روزانه و روتین در کنار شما در آشپزخانه هستند تا کارهای سبک برش را انجام دهند. میتوانید برای خرد کردن پیاز و سیب زمینی هم از چاقوهای بزرگ استفاده کنید ولی به دلیل سایز بزرگ هم اندازه بزرگتر است و هم وزن و طبیعت سرعت و قدرت مانوردهی شما کاهش پیدا میکند و برای همین بهتر است یک چاقوی دم دستی خوب در آشپزخانه حتما داشته باشید. این چاقو کاملا بصورت دستی و سنتی ساخته و پرداخته شده است و اثر استاد حمید دادو میباشد. چاقوهایی که در آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرند در این رنج قیمت بهتر است از تیغه های ضدزنگ استفاده کنید تیغه ی این چاقوی دم دستی کاملا ضدزنگ و ضدباکتری است. در ادامه بیشتر با این محصول آشنا خواهیم شد.

چاقو چاقو دم دستی چاقوی زنجان چاقوی آشپزی آشپزخانه

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:00