فرنی-با-شش-طعم-مختلف ایده-رمضان مواد لازم: شیر ۳ لیوان آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری(میتونید بجای آرد برنج،نشاسته ذرت جایگزین کنید) شکر ۶ قاشق غذاخوری گلاب ۳ قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری +آب ۳ قاشق غذاخوری پودر پسته ۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل ۱ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ ۱ قاشق غذاخوری موز رنده شده ۱ عدد متوسط طرز تهیه: داخل تابه ای آرد،شکر و شیر بریزید.بهم بزنید تا گلوله های آرد حل بشه. همیشه به هر میزان از لیوان که شیر داریم،یک قاشق بیشتر آرد میریزیم. مثلا اگر ۲ لیوان شیر داریم ۳ قاشق آرد برنج میریزیم(مقدار آرد،یک قاشق بیشتر از مقدار شیر هست) روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه مدام بهم میزنیم تا فرنی کمی غلیظ بشه. حواستان باشد که بافت فرنی داغ کمی آبکی است؛ بنابراین توجه کنید که وقتی فرنی را از روی حرارت برمی‌دارید نباید سفت یا آبکی باشد. وقتی فرنی رو از حرارت برمیداریم غلیظ تر میشه. وقتی به غلظت مناسب رسید ،گلاب رو اضافه میکنیم. سپس از روی حرارت بر میداریم و داخل ۶ پیاله میریزیم. به یک پیاله( مخلوط پودر کاکائو و آب) اضافه میکنیم تا شکلاتی بشه. به