شربت-بار شهد-زولبیا-بامیه مواد لازم شکر ۲ لیوان آب ۱ لیوان جوهر لیمو ۱/۴ ق چ یا آبلیموی طبیعی ۱ ق غ گلوکز ۱ ق غ پر (از لوازم قنادی تهیه کنید) گلاب ۱/۴ لیوان زعفران غلیظ ۲ ق غ طرز تهیه شکر و آب رو داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط رو به پایین مدام هم بزنید تا دونه های شکر کاملاً حل بشه .بعد صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کنه. بلافاصله گلوکز و جوهر لیمو رو اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشن. دیگه هم نزنید و نیم ساعت با حرارت ملایم بزارید شهد بجوشه. فقط هر چند وقت با آبجوش دیواره ی ظرف رو برس کنید تا دونه های شکری که در حین جوشیدن بهش چسبیده پاک بشه.بعد از نیم ساعت گلاب و زعفران رو اضافه کنید .اجازه بدید تا ۱۰ دقیقه بجوشه. در نهایت میتونید برای چک کردن غلظت شربت بار، یک ق غ از شربت رو داخل یه ظرف کوچک بریزید و ۵ دقیقه تو یخچال بزارید اگه بعد از خنک شدن غلظتش مناسب بود شهد رو از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگه ای منتقل کنید تو دمای محیط بزارید تا کاملاً سرد بشه تو ظرب در دار بریزید و تو یخچال یا در دمای محیط به مدت طولانی میتونید نگهش دارید و هر وقت خواستید برای زولبیا، بامیه، لقیمات، گو