جوجه-کباب-خامه-ای-بدون-منقل مواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان نیم کیلو(میتونید از ران مرغ هم استفاده کنید ) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم زعفران به میزان لازم نمک،فلفل،پودرسیر، پودرپیاز، پاپریکا به میزان لازم روغن زیتون یا روغن مایع ۴ ق غ طرز تهیه : به مرغ های تکه شده ،خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.سپس زعفران بریزید و دوباره مخلوط کنید. نمک و ادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. در آخر با روغن خوب مخلوط کنید.روی  مواد را بپوشانید و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بزارید. سپس جوجه های مزه دار شده را به سیخ بکشید.تابه را چرب کنید و جوجه ها را داخلش بچینید. روی حرارت ملایم، دو طرف جوجه ها را سرخ کنید.اندازه ی جوجه ،خیلی بزرگ نباشد که مغز پخت بشه.در تابه را نزارید ،چون جوجه ها ،آب میندازند.فقط زیر و رو کنید و با زعفران رومال کنید. خامه ،بافت جوجه را نرم و پنبه ای می‌کند. اگر وقت داشتید،بیشتر از ۳ ساعت داخل یخچال بزارید تا بافت جوجه ها ،پنبه ای تر شوند. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشا