لایک و نظر یادتون نره عزیزای دلم بیست و دو خاصیت از سرکه انگور خانگی: ۱. کاهش خطر سکتهی قلبی ۲. عالی برای کاهش وزن ۳. دارای اثر مثبت بر مقاومت به انسولین ۴. کمک به کنترل اشتها ۵. مناسب برای دیابت نوع ۲ ۶. بهبود متابولیسم (سوخت و ساز) کبد ۷. غنی از آنتیاکسیدان ۸. عالی برای قلب ۹. مبارزه علیه وضعیتهای التهابی ۱۰. پیشگیری از رشد سلولهای سرطانی ۱۱. مبارزه با مشکلات متابولیسم (سوخت و ساز) ۱۲. راهحلی برای لختههای خونی ۱۳. حاوی مقدار اندکی کالری ۱۴. پیشگیری از سکتهی مغزی ۱۵. افزایش کلسترول خوب (اچدیال) ۱۶. پیشگیری از تشکیل پلاک ۱۷. بهبود تولید گلبولهای قرمز خون ۱۸. مبارزه علیه کم خونی ۱۹. حاوی عوامل ضد باکتری ۲۰. درمان بیماریهای خفیف پوستی ۲۱. راه حل طبیعی علیه آفتاب سوختگی ۲۲. درمان خانگی جهت خارش پوست حتما مطالعه کنید خیلی مهم هستند ️حتما از انگور قرمز یا زردِ( شیرین ) استفاده بشه -انگورها را بشویید و روی پارچه پهن کنید تا آبشون خشک بشه. -با غذاساز یا گوشتکوب لِه کنید تا زودتر تبدیل به سرکه بشن. -از شیشه یا دبه پلاستیکی یا کوزه گِلی استفاده کنید ️ اصلا نباید ظرفتون فلزی