اسنک-پیتزایی مواد لازم: آرد سفید یا آرد نان ۲ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم ۲/۳ لیوان طرز تهیه: برای خمیر،تمام مواد خمیر را باهم مخلوط کنید .ده دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد. اگر از خمیر مایه تون اطمینان ندارید،تست کنید. یعنی شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو باهم مخلوط کنید. درشو بزارید و ده دقیقه منتظر بمانید.اگر کف کرد و اومد بالا ،یعنی سالمه.در این صورت بقیه مواد باقیمانده رو بهش اضافه کنید و ده دقیقه ورز دهید. اگر خمیر کمی چسبنده بود،کمی آرد اضافه کنید. اما آرد زیادی به خورد خمیر ندید ،چون سفت میشه. ظرفی را چرب کنید ،خمیر را داخلش بزارید.درشو بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط بزارید تا عمل بیاد و پف کنه. بعد از یک ساعت که خمیر عمل اومد، پف خمیر و بگیرید.خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر دو خمیر را به قطر ۲۵ سانت ،به شکل دایره باز کنید من از ظرف نشکن به قطر ۲۵ سانت استفاده کردم .داخل ظرف را با ۳ ق غ روغن و ۱ ق غ آرد چرب کنید.یکی از خمیر باز شده را داخل ظرف ،پهن کنید