سوپ جو به خاطر داشتن مواد اولیه مختلفی که به همراه جو پخته میشه تبدیل به یکی از معروفترین پیش غذاهایی شده که تقریبا تو همه رستورانهای بینالمللی در سراسر جهان طبخ میشه و طرفداران زیادی داره. طرز تهیه سوپ جو خیلی راحته و با کمترین مواد غذایی میتونید به راحتی برای تهیه این سوپ اقدام کنید. بهترین مزیت سوپ جو اینه که محدود به دستور غذایی خاصی نیست و با سلیقه خودتون میتونید از مواد اولیه دلخواهتون استفاده کنید. برای روزهای سرد سال یا شبهایی که دلتون یه شام سبک و زود هضم و البته مقوی میخواد، سوپ جو همه جوره میتونه مفید باشه و با توجه به مواد اولیههای گوناگونی که برای این سوپ استفاده میشه میشه هر بار با طعم و رنگ جدید طبخش کنید.نوش جان . مواد لازم : پیاز ۱ عدد زردچوبه ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چای خوری سینه مرغ یک عدد جو پوست کنده ۳-۴ قاشق غذاخوری هویج ۲ عدد ( معادل ا لیوان ) رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری جعفری یک دسته نمک و آب لیموترش تازه به مقدار لازم آب جوش به میزان لازم ۰۰:۰۰ مقدمه ۰۰:۱۵ تفت دادن پیاز ۰۰:۳۰ اضافه کردن مرغ و سرخ کردن آن ۰۰