سلام دوستای خوبم، با آموزش مربای کدو حلوایی فوق العاده خوشمزه در خدمتتونم. مربای کدو حلوایی یکی از مرباهای بسیار خوشرنگ و خوشمزه که با دستورهای متنوعی درست میشه. مواد لازم برای یک شیشه مربا: کدو حلوایی(کدوتنبل) بدون پوست ۱ کیلوگرم شکر ۸۰۰ گرم آب ۱ پیمانه آبلیمو ۱ قاشق چایخوری چند تکه چوب دارچین و چند دونه هل و یک قاشق زعفران دمکرده به دلخواه برای خوش رنگ و خوش عطر شدن نکات مهم برای درست کردن مربا کدو: چند تا نکته هم داخل ویدئو گفتم حتما ویدئو رو تا انتها ببینید. برای اینکه مربا شکرک نزند باید اجازه دهید شهد شکر به غلظت مناسب برسد و به اصطلاح قوام پیدا کند تا آب موجود در شهد مربا باعث کپک زدن مربا نشود. اگر هم مربا کپک زد مقداری شکر روی مربا بریزید و دوباره آن را بجوشانید تا کپک مربا از بین برود. گاهی اوقات علت کپک زدن مربا کم بودن میزان شکر آن است. اگر به مربای در حال پخت آبلیمو اضافه کنید احتمال شکرک زدن آن کم میشود. در صورتی که مربا شکرک زد میتوانید این شکرک را به راحتی برطرف کنید. کمی آبجوش و یک قاشق غذاخوری آبلیمو تازه به مربا اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز کمی بجوش