سوپ جو پرک یکی از خوشمزهترین و راحت ترین سوپ هایی هست که در زمان کوتاهی آماده میشه، از این سوپ به عنوان پیش غذا و یا یک وعده سبک برای شام میتونید استفاده کنید، بهتون پیشنهاد میکنم حتما یکبار امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید. مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر: - جو پرک: 1 لیوان - هویج: 1 عدد متوسط - مرغ: 100 گرم - سیبزمینی: 1 عدد متوسط - جعفری و گشنیز: 1 مشت - پیازچه: 4 عدد - پیاز: 1 عدد - روغن: 1 قاشق غذاخوری - کره: ۱۵ گرم - زردچوبه یک قاشق چایخوری، فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری و کمی فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم - آب: 4 تا ۵ لیوان طرز تهیه: 1. **آمادهسازی مواد:** - جو پرک را به مدت نیم ساعت در آب سرد خیس کنید. - مرغ را به تکههای کوچک خرد کنید. - هویج و سیبزمینی را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید و یا رنده کنید. - پیاز و پیازچه را ریز خرد کنید. - جعفری و گشنیز را شسته و خرد کنید. 2. **پختن مرغ:** - در یک قابلمه، کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم و طلایی شود. - پیاز که طلایی شد ادویه و نمک رو اضافه و کمی تفت بدید. رب گوجه فرنگی و کمی کره رو اضافه و کمی تفت بدی