شیرینی گردویی پفکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوع تهیه میشود، با ما همراه باشید با آموزش این شیرینی ساده و خوشمزه. مواد لازم زرده تخم مرغ سه عدد پودر قند نصف پیمانه معادل ۶۰ گرم وانیل یک قاشق چایخوری گردو خرد با پودر شده یک پیمانه معادل ۱۰۰ گرم پودر پسته برای تزیین میتونین گردو رو نیم کوب کنید ، دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه ، دمای فر ها متفاوت است پس خیلی مراقب دمای فر باشید چون خیلی زود این شیرینی میسوزه، در یخچال یک هفته ماندگاری داره. امیدوارم درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید.