ته-چین-باقالی-پلو-با-ماهیچه مواد لازم: برنج ۴ لیوان زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست چکیده یا خامه ای ۴ قاشق غذاخوری پودر هل ۱ قاشق چایخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری روغن نصف لیوان برای مایه ته چین زعفران غلیظ ۴ قاشق غذاخوری برای مایه ته چین باقالی پوست گرفته شده ۱ لیوان شوید خشک ۵ قاشق غذاخوری نمک ،زردچوبه،فلفل،چوب دارچین،روغن به میزان لازم ماهیچه گوسفندی ۲ عدد پیاز ۳ عدد سیر ۴ حبه فلفل دلمه کوچک ۱ عدد زعفران غلیظ ۴ قاشق غذاخوری برای طعم و رنگ ماهیچه کره ۵۰ گرم طرز تهیه: داخل تابه ،کره بریزید و روی حرارت بزارید تا آب بشه.پیاز ها را خلالی خرد کنید و داخل تابه بریزید.احتیاجی نیست که تفت بدید.روی پیازها ،ماهیچه ها را بزارید.سیررنده شده یا درسته ،زردچوبه،فلفل،چوب دارچین و فلفل دلمه خرد شده بزارید.دو لیوان آب بریزید و درتابه را بزارید.دو ساعت برای پخت ،زمان بدید.بعد دو ساعت ۴ قاشق غذاخوری زعفران بریزید.کمی ماهیچه ها را جابجا کنید .از سس روی ماهیچه ها بریزید.دوباره در تابه را بزارید و یک ساعت دیگه برای پخت زمان بدید.بعد یک ساعت ،نمک بزنید و نیم ساعت دیگه بپزید.کل زمان پخت ماهیچه ۳ ساعت و نیم هست. ب