تهیه بورک گوشت و قارچ خوشمزه همراه با آموزش نحوه پیچیدن آن. سلام ؛امیدوارم حالتون خوب باشه .خوش آمدید . لطفا در پایان ویدیو را لایک کنید و کانال را دنبال و زنگوله اطلاع رسانی را فعال کنید . ممنون . مواد لازم : گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۵-۶ عدد فلفل دلمه ۱ عدد جعفری خرد شده خمیر یوفکا پنیر پیتزا زرده تخم مرغ زعفران دم کرده شیر کمی کره ۵۰ گرم زعفران دم کرده نمک، فلفل سیاه ، زردچوبه ، آویشن زمانبندی ویدیو : مقدمه - ۰:۰۰ آماده کردن مواد میانی - ۰:۳۳ آماده کردن خمیر یوفکا - ۲:۲۰ نحوه پیچیدن بورک - ۳:۱۷ رومال کردن و قرار دادن بورک گوشت و قارچ در فر - ۴:۲۸ بورک- گوشت آشپزی-آسان آموزش-آشپزی بانوان-آشپزی بورک گوشت و قارچ,بورک گوشت و قارچ,بورک گوشت,بورک,طرز تهیه بورک گوشت,بورک ترکی,طرز تهیه بورک گوشت و قارچ,بورک قارچ و گوشت,بورک گوشت با خمیر یوفکا,بورک مرغ و قارچ,بورک ترکی گوشت,بورک مرغ,رولت گوشت و قارچ,قارچ و گوشت,بورک اسفناج و پنیر,آموزش بورک مرغ و قارچ,بورک ترکیه ای,بورک مخلوط گوشت و قارچ,بورک قارچ,طرز تهیه بورک,بورک مخلوط قارچ و گوشت,آموزش بورک گوشت,بورك گوشت و قار