مواد اولیه: سیب، پوست کنده و خرد شده : 250 گرم شکر قهوه ای: 100 گرم شربت قند : 50 گرم + 2 قاشق غذاخوری آرد: 175 گرم جوش شیرین : 1 قاشق چای خوری پودر دارچین :2 قاشق چای خوری پودر زنجبیل : 1 قاشق چای خوری تخم مرغ :1 عدد بزرگ آب:2/1پیمانه طرز تهیه: ابتدا چند عدد سیب را پوست گرفته و خرد کنید طوری که در نهایت 250 گرم سیب خرد شده داشته باشید، سپس سیب ها را به همراه نصف پیمانه آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه سیب شروع به جوشیدن کرد درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا برای 5 تا 6 دقیقه بپزد. سپس درب قابلمه را بردارید و سیب ها را مدام هم بزنید تا خمیری شکل شود. در این مرحله 100 گرم شکر قهوه ای نرم و 50 گرم شربت را به سیب ها افزوده و بعد از چند جوش شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا مواد از حرارت بیافتد. در این میان مواد آردی یعنی آرد، دارچین، زنجبیل ، نمک و دارچین را با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن داخل یک کاسه بزرگ بریزید. در ادامه پوره سیب خنک شده را با یک عدد تخم مرغ مخلوط نموده و به مواد آردی اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مواد پفدار شود. قالب مورد نظر ر