ترشی-مخلوط مواد لازم: گل گلم ۱ بوته ۲ کیلویی ساقه کرفس ۵ عدد خیار ۵ عدد هویج ۳ عدد بادمجان ۳ عدد سیر ۱ بوته فلفل تند ۳ عدد سبزی خشک شامل نعنا، مرزه،ترخون از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری تخم گشنیز، زردچوبه، سیاهدانه، گلپر از هر کدام ۲ ق غ آب جوشیده سرد و سرکه به مقدارمساوی از هر دو ( تا جایی بریزید که روی سرکه را بپوشاند ) طرز تهیه: گل کلم،خیار،هویج،ساقه کرفس،بادمجان، سیر و فلفل را به سایز دلخواه برش بزنید. بهش سبزی معطر ،نمک،تخم گشنیز، زردچوبه، سیاهدانه و گلپر اضافه کنید. سپس به مقدار مساوی از مخلوط آب جوشیده سرد و سرکه بریزیدتا جایی که روی ترشی را بپوشاند. به مدت ۳ روز در دمای محیط بزارید تا ترشی خودش را بگیرد.بعد ار ۳ روز ،ازش بچشید،اگر نمکش کم بود،دوباره بریزید.سپس در یخچال نگهداری کنید و بعداز یک هفته آماده مصرفه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کا