چکدرمه یه غذای سنتی از استان گلستان! مواد لازم: - گوشت گوسفندی 500 گرم - پیاز خرد شده 2 عدد - برنج 4 پیمانه - رب گوجه 2 الی 3 قاشق غذاخوری - پوره گوجه فرنگی 2 الی 3 قاشق غذاخوری - روغن به میزان لازم - نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه پلویی به میزان لازم طرز تهیه چکدرمه : پیازها رو تفت بدین تا کمی طلایی بشه، تکههای گوشت، فلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه کنین و خوب تفت بدین بعد کمی رب گوجه و پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنین و تفت بدین. در آخر 4 لیوان آب رو به همراه ادویه پلویی به گوشتها اضافه کنین و بذارین روی شعله ملایم بپزه و اواخر پخت گوشت نمک رو هم اضافه کنین. بعد از پخت تکههای گوشت رو خارج کنین و برنج رو به آب گوشت اضافه کنین و آب برنج رو اندازه کنین اگر کم بود کمی آب بهش اضافه کنین رو روی شعله قرار بدین تا بپزه. بعد از پخت برنج گوشتها رو روی پلو قرار بدین و سرو کنین! چکدرمه شما آمادهست میتونین با خیارشور، ماست و سبزی خوردن این غذا رو نوش جان کنین. لینک این ویدیو رو برای دوستانتون حتما ارسال کنید. جانبو دوست خانواده