امروز برای شما یکی از بهترین و خوشمزه ترین پنکیک های خانگی را آموزش می دهم. پنکیک کلاسیک امروز نیاز به روغن ندارد و شما به راحتی می توانید برای صبحانه و عصرانه آن را بپزید. به شما قول می دهم هر کس پنکیک امروز را بپزد و بخورد عاشق طعم عالی آن می شود. طرز تهیه پنکیک کلاسیک به روش ایزیکوکو: <a href=' '>00:00</a> - Intro تخم مرغ: 2 عدد <a href=' '>00:14</a> شکر: 1 پیمانه <a href=' '>00:16</a> وانیل: 1/2 قاشق چای خوری <a href=' '>00:18</a> شیر: 1 پیمانه <a href=' '>00:31</a> روغن مایع: 1/3 پیمانه <a href=' '>00:34</a> آرد شیرینی پزی: 2 پیمانه <a href=' '>00:42</a> بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری <a href=' '>00:53</a> دارچین: 1/4 قاشق چای خوری <a href=' '>00:54</a> پنکیک آموزش-آشپزی دسر