طرز تهیه کوکی لاهیجان شیرینی اصیل و سنتی گیلانی با تمام نکات مهم و حرفه ای قنادی کوکی لاهیجان یکی از انواع کوکی های معروف و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی لاهیجان در ادامه با ما همراه باشید. شاید باورتون نشه ولی درست کردن کوکی خونگی اصلا کاری نداره، ولی چند تا نکته ی مهم داره که موقع درست کردنش باید رعایت کنین . لطفا ویدیو رو با دقت ببینید و به تمام نکات ساده و مهمی که گفتم دقت کنین تا یه کوکی جذاب و خوشمزه برای خودتون درست کنید. مقدار مواد لازم برای درست کردن 17 عدد کوکی: آرد قنادی: دو پیمانه پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری نمک: یک پینچ روغن صاف قنادی: 75 گرم پودر قند: 110 گرم روغن مایع : 25 گرم تخم مرغ: دو عدد وانیل: نصف قاشق چایخوری شیر: یک چهارم لیوان فرانسوی گردو: 80 گرم کشمش پلویی: 80 گرم به نظر من گردو ها رو جوری خرد کنین که زیر دندون بیان، و یه نکته ی مهم اینکه کشمش پلویی رو بعد از اینکه شستین کاملا خشک کنین تا هیچ آبی نداشته باشه. حتما نظرتون رو درباره کوکی لاهیجان برام بنوی