مزه دار کردن مرغ و بال و کتف به روش جوجه ترش جوجه ترش یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار استان های گیلان و مازندران می باشد به ۶ روش اصلی مزه دار کردن بال کبابی رو داریم که هر روز یک روش رو آموزش میدم با من همراه باشید تا آموزش کامل و اصلی رو به شما دوستان عزیز یاد بدم. - کباب غذای اصیل ایرانی است و انواع مختلف و روش های گوناگونی برای پخت و ترکیبات مواد آنها وجود دارد. یکی از روش های متفاوت تهیه جوجه ،جوجه ترش می باشد، زیرا گوشت مرغ را با مواد گوناگونی برای چاشنی جوجه ترش ترکیب کرده و در انتها طعمی خوشمزه تداعی می شود. - مقدمه ۰۰:۰۰ تیکه کردن مرغ ۰۰:۰۳ یک عدد پیاز خلالی شده ۰۰:۲۰ پنج حبه سیر لح شده ۰۰:۵۴ دو قاشق غذاخوری رب انار ۰۱:۱۸ یک قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده ۰۱:۲۸ دو قاشق غذاخوری ماست ۰۱:۳۷ آب لیمو تازه یک عدد ۰۱:۴۸ ریحان تازه ۰۲:۰۲ نمک یک قاشق چایخوری ۰۲:۱۲ نعنا خشک یک قاشق غذاخوری ۰۲:۱۹ کامل مخلوط میکنیم ۰۲:۲۶ داخل نایلون ریخته و ۶ساعت در یخچال میگذاریم ۰۲:۵۰ - کباب جوجه کباب اموزش آشپزی بهترین مزه دار کردن مرغ مزه دار کردن جوجه کباب بهترین جوجه کباب اشپزی ایرانی بال