این خاگینه رو هر شبم درست کنی سیر نمیشیواسه ماه رمضون عالیه خاگینه-مغزدار برای شربتش شکر :یک پیمانه آب :نصف پیمانه گلاب : ۱/۴ پیمانه زعفران دم کرده غلیظ : ۱ ق غ آبلیمو : ۱/۲ ق چ برای مواد میانی پودر گردو یا گردوی خرد شده :۳ ق غ پودر گل محمدی: ۱ ق چ پر دارچین : ۱/۲ ق چ پودر قند : ۱ ق چ گلاب : ۲ ق چ برای خاگینه تخم مرغ : ۴ عدد وانیل :۱/۲ ق چ زعفران :مقداری ماست پرچرب : ۴ ق غ آرد : ۴ق غ سر پر روغن سرخ کردنی : ۲ ق غ (برا سرخ کردن هر طرف یک ق)

آشپزی آموزش آشپزی خاگینه

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:54