آیا می‌دانستید گیلان دارای انواع فسنجان‌های متنوعی است که خیلی‌هاشون به فراموشی سپرده شدن؟ خورشت شش انداز، یکی از فسنجان‌های گیاهی محبوب گیلانی است که با ترکیب گردو، بادمجان و رب انار ترش، طعمی منحصربه‌فرد به سفره شما می‌آورد. این خورشت خوشمزه بخشی از چالش «گیلانه و غذاهاش» است و طعم آن یادآور طبیعت بکر و سرسبز گیلان است. با تهیه خورشت شش انداز، به دنیای مزه‌های گیلانی قدم بگذارید و لذت ببرید! مواد لازم خورشت شش انداز برای ۴ الی ۵ نفر: • گردو: ۲۰۰ گرم • پیاز متوسط: ۱ عدد • بادمجان: نیم کیلو • رب انار ترش: ۱ قاشق غذاخوری • آب یخ: ۴ لیوان • ادویه‌ها (نمک، فلفل، زردچوبه و گلپر): به میزان لازم شما کدام نوع فسنجون گیلانی را ترجیح می‌دهید؟ دوست دارید سایر انواع فسنجان‌های گیلانی را هم امتحان کنید؟ حتما نظرتون رو برام بنویسید️

فسنجون فسنجان غذای شمالی آموزش آشپزی آشپزی

15 ساعت پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 08:10