مواد اولیه: ۲۵۰ گرم گوشت گوساله ۳ عدد پیاز خلالی ۲۰۰ گرم قارچ فلفل دلمه ای خشک به مقدار لازم فلفل پولبیبر، پودر زنجبیل، زردچوبه، روغن زیتون و آب به مقدار لازم ۱. ابتدا پیاز خلالی رو با روغن درون تابه بذارید تا کمی نرم بشه بعد گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید و ادویه ها و آب جوشیده رو اضافه کنید و دوساعت زمان بدید تا گوشت کاملا بپزه ۲. بعد از گذشت دو ساعت قارچ و فلفل دلمه خشک رو اضافه کنید و اجازه بدید آب قارچ کاملا کشیده بشه ۳. نهایتا نمک رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه مواد ساندویچ آماده ست