آموزش شیرینی خانگی میشکا (آموزش آشپزی با نرگس) مواد لازم: آرد سفید ۱ و ۱/۲ لیوان آرد نخودچی ۲/۳ لیوان پودر کاکائو ۳ ق غ کره ۱۰۰ گرم روغن مایع به میزان لازم (حدود ۱ لیوان) پودر قند ۱ لیوان کاملاً سر پر پودر دارچین یا پودر هل ۱ ق چ ورق میکادو ۶ عدد برای تزئین: شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم+روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری شکلات سفید ۱۰۰ گرم+روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه : آرد سفید را داخل تابه بریزیدو یک ربع با حرارت ملایم تفت بدید. بعد آرد نخودچی را اضافه کنید و یک ربع دیگر تفت بدید. پودر کاکائو را اضافه کنید و بعد از اینکه با مواد مخلوط شد از روی حرارت بردارید. مخلوط آردها و پودرکاکائو را از تابه خارج کنید و دوباره توی همان تابه الک کنید. روی حرارت بزارید، کره اضافه کنید و روغن مایع رو کم کم بریزید تا مواد روان و یکدست بشه. (مقدار روغن مایع چشمیه و به جنس آرد بستگی داره) پودر قند و دارچین را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگه دیدید مواد غلیظ شده دوباره کم کم روغن مایع بریزید تا روان بشه و بعد از روی حرارت بردارید. مواد باید ولرم بشه. اگر خیلی داغ باشه بعدا شیرینی میکادو نرم میشه و اگر سرد