کشک بادمجان ، این غذای لذیذ با ترکیب بادمجان، کشک و سایر ادویه‌های خوشمزه با طعمی شگفت‌انگیز و متفاوت درست می‌شود. همچنین، این غذا را به‌راحتی در هر وعده از روز می‌توان به‌عنوان یک غذای سالم و خوشمزه سرو کرد. مواد لازم : بادمجان: ۶ عدد پیاز: 2 عدد سیر: 5 حبه نعنا خشک: 2 قاشق غذاخوری کشک: ۴ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده: 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: مقدار لازم »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» نکته: یک رب آخر حتما باید حرارت بسیار ملایم باشد تا نسوزد اگر دیدید خیلی خشک شده مقداری آب اضافه کنید در حد نصف لیوان می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ‌کردن، کبابی کنید. بادمجان برشته شده در آتش، طعمی دودی به این غذا می‌بخشد و آب‌لیموی تازه طعم مرکبات وسوسه‌انگیزی به آن می‌دهد. برای تزئین هم میتوانید داخل مقداری کشک زعفران دم کرده غلیظ بریزید و ترکیب کنید و استفاده . ممنونم که همراهم بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» کشک-بادمجان کشک-بادمجان-مجلسی کشک-بادمجان-خوشمزه بهترین-رسپی-کشک-بادمجان تزیین-کشک-بادمجان آشپزی غذای-سالم غذای-شمالی نکات-کشک-ب