ترشی انبه یک چاشنی سنتی در بسیاری از کشورها مثل هند، پاکستان و ایران است که با انبه خام، ادویه ترشی و روغن تهیه می شود. این ترشی در آسیای جنوبی و جنوب شرقی بسیار محبوب است. معمولاً افراد این ترشی را در کنار وعده های غذایی میل می کنند. به جرات می توان گفت که تا زمانی که اولین ترشی انبه خود را درست نکنید، لذت آشپزی را تجربه نکرده اید. مواد لازم انبه یک کیلو تمر هندی یک بسته سرکه یک پیمانه تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری سیاه دانه یک قاشق مرباخوری سر پر نمک یک قاشق مرباخوری دارچین نصف قاشق چایخوری ( بیشتر نزنید که ترشی تلخ نشود) فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری