طرز تهیه تهچین/تهچین مجلسی/تهچین مرغ/تهچین ته‌چین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت (مرغ متداول‌تر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست می‌شود. ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست، که از دو بخش تشکیل شده‌است: اول قشر کلفت تَه‌دیگ زعفرانی پخته در آن قالب‌گیری شده‌است. سلام دوستان ،‌من محمد هستم با کلیپ جدید و دستور پخت عالی مجدد برگشتم. امیدوارم با ما همراه باشید و تمام نکات مهم و ضروری که در آموزش این تهچین مجلسی که گفتم و به تصویر کشیدم رو بخوبی یاد بگیرید! دستور-آشپزی-محمدفتح ضمنا اگر هنوز کانال ما را سابسکرایب نکردید لطفا کانال را سابسکرایب کنید و با ما همکاری کنید. حمایت شما به ما انرژی مثبت می دهد! فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۲۲ پختن مرغ۰۰:۲۶ مخلوط کردن مواد۰۰:۴۵ ترکیب کردن مواد با برنج۰۱:۳۲ ریختن توی تابه۰۱:۴۹ زمان پخت۰۳:۰۶ مرحله آخر پخت۰۳:۱۵ مرحله نهایی۰۳:۲۱ طرز-تهیه-تهچین طرز-تهیه-تهچین-مجلسی تهچین-مجلسی تهچین ته-چین تهچین,تهچین مرغ,تهدیگ تهچین,تهچین مرغ مجلسی,تهچین ساده,رسپی تهچین,تهچ