شیرینی نان برنجی یکی از انواع شیرینی های پر طرفدار است که از شیرینی ها اصیل ایرانی می باشد. مواد لازم برای یک کیلو نان برنجی: آرد برنج ۵۰۰ گرم روغن جامد ۲۵۰ گرم پودر قند ۲۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد پودر هل ۱ قاشق مرباخوری گلاب ۴ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری دستور تهیه شیرینی برنجی مرحله اول: ابتدا روغن جامد را در دمای محیط قرار می دهیم تا کمی نرم شود، سپس پودر قند را به آن اضافه می کنیم و با همزن مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه زرده های تخم مرغ را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. مرحله دوم: در مرحله بعدی گلاب را به همراه پودر هل اضافه می کنیم و در حدی که با دیگر مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم. اگر می خواهید رنگ شیرینی های شما سفید نباید یا اینکه دو رنگ باشد می توانید به نیمی از خمیر زعفران دم کرده اضافه کنید. مرحله سوم: حالا آرد برنج را کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر شیرینی حالتی شبیه به خرده نان پیدا کند. حالا اصلی ترین مرحله نان برنجی یعنی ورز دادن خمیر شروع می شود. در این مرحله باید خمیر را به حدی ورز دهیم که کاملا یکدست و نرم شود. مرحله چهارم: