حلوا زعفرانی سنتی یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین حلواها هستش و خیلی آسون آماده میشه اما رعایت نکانش خیلی مهمه،. مواد لازم: آرد یک لیوان(من از ارد نان فانتزی استفاده کردم از ارد سفید یا ارد نان بربری هم میتونید استفاده کنید) شکر... ۱ لیوان ,,,, مخلوط آب و گلاب .... یک لیوان,,,,, روغن مایع.... نصف لیوان,,,,, زعفران غلیظ.... ۳ق غذاخوری .,,,,,, نکات : بسته به نوع آرد مقدار روغن فرق داره اگر از ارد نان بربری یا سنگک استفاده کردین ممکنه روغن بیشتری بخواد,,,,,, موقع تفت دادن آرد باید مقدار روغن طوری باشه که راحت و روون هم بخوره مثل تو فیلم,,,,,,, طعم حلوا با ارد سفید خوشمزه تر ولطیف تره,,,,,, از هر پیمانه یا لیوانی که برای آرد استفاده میکنید از همون برای باقی مواد استفاده کنید ,,,,,, موقع تفت دادن آرد باید مدام هم بخوره وگرنه زود زیرش میسوزه,,,,,, مقدار شکر حلوا رو اصلا کم نکنیدچون تو بافت حلوا خیلی تاثیر داره .,,,,,, نوش جان.،،،، برای دیدن آموزشهای بیشتر کانال آپارات منو دنبال کنید تا به آموزشهایی که میذارم دسترسی داشته باشید . . . لینک آموزش حلوا رنگینک برشی . طرزتهیه-حلوا حل