حلیم رو تو شهرهای مختلف با کمی تغییر و با چاشنی های مختلف میل میکنن.مثلا سمت شمال غرب با نمک و سمت مرکز با شکر‌. استان خراسان هم که چاشنی مخصوص خودشون رو دارن کل پروسه پخت گندم ۳ ساعت هست و در کل این زمان اصلا نباید هم بزنید چون با اولین هم زدن ته می گیره. بعد از این که گوشت رو اضافه کردین میتونید با یک شعله خیلی کم همراه با شعله پخش کن روی حرارت نگهش دارین تا سرد نشه . روغن حیوانی استفاده کنید و از کره استفاده نکنید. برای سرو از کنجد، پودر دارچین، شکر، گوشت ریش و روغن میتونید به عنوان تزئین استفاده کنید. مواد لازم گندم پوست کنده: ۷۰۰ گرم گوشت ران گوسفند: ۵۰۰ گرم نمک: ۲ قاشق چایخوری روغن حیوانی به مقدار لازم . . . . . . حلیم هلیم معراج

حلیم حلیم زنجانی حلیم خونگی حلیم کشدار

8 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 08:06