سلام مهربونا، با آموزش آش بلغور در خدمتتونم. این آش از آش های محلی و سنتی که فوقالعاده مقوی و خوشمزست و با دستورهای متنوعی پخته میشه شما میتونید به جای گوشت از عدس و سیب زمینی داخل این آش استفاده کنید، برخی در این آش نخود و لوبیا هم میریزند. شما اگر بلغورشیر ندارید میتونید از بلغور گندم به جاش استفاده کنید فقط زمان پخت طولانی تر میشه. مواد لازم برای آش بلغورشیر برای دو نفر: بلغور شیر ۱ پیمانه گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم شیر یک پیمانه آب ۲ تا ۳ پیمانه پیاز ۱ عدد ادویه شامل زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، زیره و کمی پودر زنجبیل روش تهیه بلغور شیر ۱. بلغور گندم خیلی ریز شسته شده را با شیر مخلوط میکنیم. به اندازهای شیر اضافه میکنیم که مخلوط، غلیظ باشدو شیر اضافی نداشته باشد. ۲. زرد چوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بلغور بپزد و شیر کاملاً جذب آن شود. ۳. مواد را تکه تکه از هم جدا میکنیم و در برابر آفتاب یا روی بخاری میگذاریم تا کاملا خشک شود. ۴. سپس با استفاده از خرد کن آنها را کاملاً خرد کرده و روی پارچه پهن میکنیم تا رطوبتش گرفته، شدهو کاملاً خشک شوند و در صورت تمایل در این مرحله