توی این ویدیو قراره باهم یه دسر شیک رو آموزش ببینیم یه دسر آسون که توی مهمونیاتون و چیدمان میز هاتون خیلی میتونه به کارتون بیاد راستی ازین به بعد قراره کلی آموزش دسر و کیک های شیک رو براتون بذارم که بتونید از مهموناتون به قشنگی پذیرایی کنین. برای لایه اول یک‌ بسته پودر ژله موزی رو با یک و نیم لیوان آب جوش ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ذره های ژلاتین حل بشه، داخل قالب بریزید و بذارید یخچال تا ببنده. برای لایه دوم ۲ لیوان شیر ۵ ق غ پودر قند ۴ ق غ نشاسته ذرت کمی وانیل یدونه تخم مرغ این مواد رو باهم به خوبی هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه،اگر نیاز بود یک‌مرتبه از صافی رد کنید، حالا روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا کاملا غلیظ بشه .کنار بذارید تا از داغی بیوفته توی مرحله بعدی ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر ویلی ۵ ق غ پودر قند این‌دو قلم‌رو باهم به خوبی هم بزنید تا یکدست بشه، حالا پودینگ‌رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. در مرحله آخر هم ۲ عدد موز‌پوره شده ۱/۳ لیوان گردو ساتوری شده ۱ ونیم ق غ پودر ژلاتین که با ۱/۴ پ آب بن ماری شده نصف لیوان بیسکوییت پتی بور خرد شده رو به مایه دسر اضافه ک