بیسکاتی یه شیرینی ایتالیایی خیلی خوشمزه اس که کنار قهوه سرو میشه و با طعم های مختلف و با انواع آجیل میشه درستش کرد با من همراه باشین تا باهم درست کنیم @homecake-samira مواد لازم برای بیسکاتی دارچین گردو شما بع جای گردو و دارچین میتونید از بادام و زست پرتقال یا فندوق یا پسته استفاده کنید آرد ۱۲۰ گرم پودر بادام ۱۵ گرم شکر ۷۵ گرم ۱/۲ ق چ خ بکینیگ پودر کره ۳۰ گرم ذوب شده شیر یک ق غ خ گردو یا هر آجیلی که دوست دارین ۳۰ گرم دارچین ۱/۲ق چ خ تخم مرغ یک عدد طرز تهیه طبق فیلم نکته :پخت اول با دما ی ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه بعدبیارید بیرون مثل فیلم به ضخامت ۱ سانت برش بزنید دوباره به مدت ۱۵ دقیقه بزارید داخل تا دوبار پخت بشه و روی دیگه اش هم رنگ بگیره بیسکاتی شیرینی-نوروز بیسکوییت