️لایک و کامنت و دنبال کردن یادت نره️ پیج اینستاگرام @nadere-banoo- کانال یوتیوب @cook-nadere کانال ایتا @ashpazi-herfei مواد لازم آرد قنادی: ۲ پیمانه پودر قند: ۱ پیمانه( من نصف ریختم) کره یا روغن جامد: ۱۲۵ گرم پودر هل: ۱/۲ق چایخوری پودر دارچین: ۱ ق چایخوری پودر زنجبیل: ۱ ق چایخوری کره برای مواد خشک: هر کدام ۱۵ گرم پودر گل سرخ: ۱ ق غذاخوری پودر کاکائو: ۱ ق غذاخوری زعفران دم شده: ۱ ق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ ق غذاخوری نحوه تهیه داخل فیلم توضیح داده شده نکات مهم آرد و پودر قند را حتماً الک کنید به هیچ وجه از روغن مايع استفاده کنید میتونید برای پررنگ شدن حلوا گلسرخ و زعفران از رنگ خوراکی استفاده کنید. حلوا بوتیکی کاکائویی اگه یه مقدار به تلخی زد میتونید پودر قند اضافه کنید. من اضافه کردم آرد ۱۰ دقیقه تفت داده بشه