عدسی یک غذای فوق العاده خوشمزه و مقوی است که سرشار از فیبر و پروتئین است که می تونید به عنوان یک صبحانه گرم یا میان وعده سرو کنید.برای این که عدسی جاافتاده و لعابدار بشه چند نکته باید مدنظر قرار دهید که تو این ویدئو این نکات کامل آموزش داده شده. *این رسپی برای ۳ نفر است. *برای هر نفر حدود ۱۰۰ گرم عدس نیاز داریم. مواد لازم:عدس-سیب زمینی-روغن-رب گوجه-پیاز-پودر گلپر-زردچوبه-آبلیمو-فلفل سیاه عدسی خوراک-عدسی خوراک عدسی صبحانه-گرم صبحانه-مقوی خوراک-عدس طرز تهیه عدسی طرز-تهیه-عدسی طرز-تهیه-آش-عدس طرز-تهیه-خوراک-عدس طرز-تهیه-عدسی-صبحانه طرز تهیه عدسی جاافتاده و لعابدار طرز-تهیه-عدسی-جاافتاده-و-لعابدار عدسی-رستورانی عدسی-لعابدار عدسی-قهوه-خانه ای عدسی-مقوی عدسی-مجلسی عدسی-صبحانه عدسی-رستورانی عدسی-خوشمزه نحوه-درست-کردن-عدسی نحوه-پخت-عدسی نکات-پخت-عدسی صبحانه شام-سبک آموزش-پخت-عدسی آموزش-عدسی رسپی-عدسی آش آش-رشته سوپ سوپ-جو سوپ-جو-رستورانی سوپ-گشنیز سوپ-ورمیشل سوپ-رشته آش-شلغم آش-شله-قلمکار آش-لخشک آش-ترخینه آش-خرفه سوپ-کدو-حلوایی سوپ-شیر سوپ-دال-عدس سوپ-شلغم پتاژ-جعفری سوپ-مرغ سوپ-زعفران