سوپ جو سفید رستورانی با فرزانه پناهی - آموزش سوپ جو سفید با شیر خوشمزه سلام به روی ماهتون سوپ جو پرک که با شیر وخامه درست میشه وخیلی خوشمزه است مناسب مهمانی ماه رمضان برای افطاری وخیلی سریع درست میشه سوپ جو سفید رستورانی تقدیم به دوستان ۱-جوپرک ۱۰۰ گرم یا بلغور جو ۲-استاک مرغ یا آب مرغ ۲ پیمانه ۳-شیر ۲ پیمانه ۴-هویج ۲عدد کمی نیم پز شده ونگینی خرد شده زیاد پخته نشه فقط نرم بشه چون شیرین میشه وبدمزه میشه ۵-نمک وفلفل به میزان لازم ۶- خامه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم ۷- آرد ۲ قاشق غذاخوری ۸- پیاز ۱ عددکوچک ۹-کره ۲۵ گرم تا ۵۰ گرم طرز تهیه ابتدا جوپرک رابمدت ۱۰ دقیقه خیس کرده اگربلغور جو بود نیم ساعت خیس بخورد در صورت استفاده از قرص استاک با نیم لیتر آب مخلوط میکنیم :کره رادر قابلمه ریخته آب شد۲ قاشق آردریخته وتفت داده وبعد پیاز نگینی وکمی تفت داده سبک شدوجوخیس خورده واستاک مرغ را می ریزیم که آموزش آن در پیج است یا از آب مرغ استفاده کرده یا از قرص مرغ که در آب حل میکنیم می ریزیم ومی گذاریم کاملا جو پرک پخته شود چون خیس خرده سریع پخته میشود وبعد شیر را می ریزیم بهتر است کمی شیر را گرم کرد بعد به سوپ