کره یا روغن جامد (صاف قنادی یا نیمه جامد نباتی) ۲۰۰ گرم (کمی کمتر از یک لیوان) پودر قند ۱۰۰ گرم (حدودا دو سوم لیوان) آرد سفید حدودا ۳۰۰ گرم (نزدیک ۲ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ پودر فندق ۱۰۰ گرم (حدودا یک لیوان) ( از هر نوع مغزی دلخواه هم میشه استفاده کرد) من خودم از نصف کره ونصف روغن حیوانی (کرمانشاهی) استفاده کردم . هم میشه همش رو کره ریخت و هم میشه همش رو روغن جامد وحیوانی و نیمه جامد ریخت ( فقط اگر روعن نباتی استفاده کنید ممکنه کمی خمیر به روغن بیفته ). بافت در صورتی که کاملا کره باشه کمی به تردی می زنه . این شیرینی برای من بافتی نرم داشت و در عین حال تردی خاصی هم داره . یه جوری میانه . مواد به دمای محیط برسه . پودر قند رو همراه کره (روغن جامد) با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . وانیل ریختم و بعد پودرفندق رو ریختم و درحد ترکیب شدن هم زدم . من خود فندق رو آسیاب کردم . از هر نوع مغزی مثل گردو ، پسته ، بادام و... میشه استفاده کرد. آرد رو الک کردم و کم کم داخلش ریختم .با تاکید میزان آرد تقریبی . پس ممکنه برای شما کمتر یا بیشتر استفاده بشه .حواستون باشه آرد زیادی لطافت شیرینی رو می گیره .خمیر رو زیا