۱۵ عدد بال مرغ شسته شده رو با زعفرون و نمک مزه دار کنید داخل روغن سرخشون کنید و کنار بذارید تو همون تابه (روغن اضافی رو خارج کنید) یک عدد پیاز خلالی رو تفت بدید ۴-۵ قاشق غذاخوری گردو ۴-۵ قاشق غذاخوری زرشک و بال های سرخ شده رو چند دقیقه با هم دیگه تفت بدید کف قابلمه، برای ته دیگ، بالِ خام بذارید برنج بریزید از مخلوط بال و پیازی که درست کردین وسطش بریزید روش برنج بریزید و در آخر زعفرون دم شده ۴۵ دقیقه دم بزارید حالا وقت سرو کردن این غذای جذابه ببینید چی شده حتی میتونید داخل ظرف برگردونید ولی حتما تابه نچسب باشه جزو لذیذ ترین پلو مخلوط هاست