طرز تهیه مربای انجیر/ مربای انجیر مقدار دقیق مواد لازم مربای انجیر در ویدئو زیر نویس شده است! ========= بخش بندی ویدئو 00:00 مقدار انجیر 00:16 نحوه برش زدن انجیر 00:35 شکر سالم 02:30 استراحت دادن مربا 02:58 ازاد شدن اب موجود انجیر 03:۱۸ پخت مربای انجیر 04:06 برداشتن کف روی مربا 04:52 قوام مربا 05:14 افزودن ابلیمو 05:36 افزودن وانیل 06:02 مربای انجیر بعد از خنک شدن ========== بعضی از دوستان ترجیح می دهند که انجیرها را پوست کنند، زیرا فکر می کنند این کار باعث می شود مربای نهایی نرم تر شود. اما یک مشکل مهم وجود دارد: این روش باعث می شود ظاهر مربا کمی تغییر کند. پوست انجیر دارای فیبر های غذایی است که به فرم و استحکام مربا کمک می کند و از این رو، حفظ پوست در تهیه مربای انجیر به زیبایی و براق بودن مربا کمک می کند. بنابراین، اگر ظاهر مربا برای شما مهم است، به هیچ وجه پوست انجیرها را جدا نکنید. ========= شیره انجیر لواشک انجیر مربای انجیر مارمالاد انجیر انجیر خشک کانال اشپزی رویا را در پلتفرم های یوتیوب ،آپارات و آی فیلو فقط به اسم اشپزی رویا دنبال کنید. بزودی بقیه پلتفرمها.....