مرغ-مسما-به-سبک-گیلانی شیرین-قاتق خورش-آلو-مسما-گیلانی مواد لازم: پیاز ۱ کیلو مرغ ۳ تکه کامل (من ران مرغ استفاده کردم ) آلو سیاه یا بخارا ۱۰ عدد(میتوانید ۵ عدد هم قیصی بریزید) رب گوجه فرنگی ۱ ق غ زعفران نصف فنجان نمک،فلفل ،زردچوبه به میزان لازم آب ۱ لیوان روغن به میزان لازم کشمش ۴ ق غ به دلخواه طرز تهیه : پیازها را به صورت خلالی نازک،برش بزنید.داخل تابه بریزید.روی حرارت گاز بزارید.چند دقیقه بدون روغن ،بهم بزنید تا آبش کشیده شود.سپس روغن بریزید و کاملا سرخ کنید تا حدی که طلائی و تیره بشه.البته حرارت را کم بزارید و خیلی با حوصله سرخ کنید تا نسوزه و تلخ نشه. داخل تابه ای روغن بریزیدو روی حرارت بزارید. مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید.بهش زردچوبه و فلفل بزنید.وقتی دو طرف مرغ ها سرخ شدند،رب گوجه بریزید و در کنار مرغ،سرخ کنید.سپس پیازهای سرخ شده را اضافه کنید.یک لیوان آب و نمک بریزید. در تابه را بزارید و به مدت ۱ ساعت بپزید. بعد از یک ساعت،آلو ها را اضافه کنید .اگر تمایل داشتید،قیصی هم بریزید.در تابه را بزارید و نیم ساعت دیگر برای پخت ،زمان بدید.بعد از نیم ساعت ،خورش آماده ست. داخل تا