کمپوت سیب فوق العاده خوشمزه میشه و خیلی راحت میتونی درستش کنی. سیب به مقدار دلخواه (برای من ده عدد متوسط ) گلاب ۱ قاشق چای خوری آب به ازای هر شیشه بزرگ دو لیوان و شیشه متوسط یک لیوان (میتونید از شیشه سس استفاده کنید) شکر به ازای هر لیوان آب ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری سیب رو پوست بگیرید سیبها رو برش بزنید خیلی نازک و ریز نباشه چون سیبها موقع پخت له میشه آب و شکر و داخل قابلمه بریزید تا شکر آب شد و ابش به جوش اومد سیب ها رو داخلش بریزید و در قابلمه رو ببینید تا پنج دقیقه بپزه تو این پنج دیقه چندبار زیر و رو کنید تا خوب بپزه بعد سیب ها رو بریزید تو شیشه ها و در آخر آب کمپوت رو داخل شیشه ها بریزید و در آخر داخل هر شیشه یک قاشق چای خوری گلاب بریزید کم بریزید که مزه کمپوت خراب نشه بعد داخل قابلمه آب بریزید و شیشه ها رو داخل آب بذارید تا ده دقیقه با حرارت کم بجوشه تا هوا گیری بشه و ماندگاری کمپوتها بالا بره بعد بزارید داخل همون قابلمه تا خنک بشه و بعد هم بذارید یخچال من تا دوماه تو یخچال نگه داشتم اما شنیدم تا ۶ ماه هم ماندگاری داره کمپوت گلابی هم به همین روش میشه درست کرد كمپوت سیب طرزتهیه کمپو

کمپوت کمپوت سیب طرز تهیه کمپوت سیب ماندگاری بالا

4 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:49