مواد مورد نیاز : تخم مرغ ۳ عدد وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری کره ۱۰۰ گرم (روغن مایع هم میشه نصف پیمانه ولی کره بهتره) شکر یک پیمانه آرد قنادی دو پیمانه بکینگ پودر یک ق م ماست نصف پیمانه توت فرنگی به میزان دلخواه دستور : آرد و بکینگ پودر را ۳ مرتبه الک میکنیم و کنار میگذاریم. کف ظرف مورد نظرتون رو با کره چرب کنید و کنار بگذارید. توت فرنگی ها رو از وسط نصف کنید و در صورت دلخواه چند عدد را ریز خورد کنید. فر را روی ۱۸۰ درجه روشن کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گرم شود. داخل ظرفی تخم مرغ،شکر و وانیل را بزنید تا کرمی و کشدار شود. کره و ماست را اضافه میکنیم و با همزن خاموش به مدت ۸ ثانیه در حد مخلوط شدن بزنید. آرد را طی ۳ مرحله اضافه میکنیم و با همزن خاموش هم میزنیم.با لیسک دور ظرف را دورگیری و خوب مخلوط میکنیم و چند ثانیه با همزن روشن هم میزنیم تا گلوله ها از بین برود. در صورت دلخواه توت فرنگی ریز خورد شده را اضافه میکنیم .مواد را در قالب مورد نظر میریزیم سطح روی مواد را صاف میکنیم،با مواد دلخواه تزئین میکنیم. درفر میگذاریم بعد از ٣٠ تا ۳۵ دقیقه با خلال چک کنید اگر موادی به خلال نچسبید کیک آمادس در آ