رشته-پلو پلو برنج ۴ پیمانه رشته پلویی ۲۰۰ گرم دارچین،زیره،زعفران و روغن به میزان لازم . برای مرغ سینه مرغ ۲ عدد خلال بادام ۵۰ گرم پیاز داغ ۲ ق.غ خلال پوست پرتقال ۲ ق.غ زرشک ۱ ق.غ نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زعفران عرق بهار نارنج کره و روغن . اول رشته رو به برنج در حال جوش اضافه میکنین و وقتی به اندازه کافی رشته و برنج پخت(حدود ۱۰ دقیقه)آبکش میکنید. برای دم انداختن برنج رو لایه لایه به قابلمه اضافه کنید و دارچین و زیره و زعفرون رو بین برنج بریزید و بذارید دم بکشه. . برای مرغش هم مرغ رو داخل کره و روغن تفت بدین و ادویه ها رو اضافه کنید. کمی که تفت خورد خلال بادام و پیازداغ رو اضافه کنید و یه لیوان آب بهش اضافه کنید. تو این مرحله خلال پوست پرتقال که تلخیش گرفته شده رو اضافه کنید و بذارید بپزه. وقتی مرغ پخت بهش زرشک رو اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه خاموشش کنید. . راجع به تزیین روی پلو همه چی سلیقهای هست. ما خرما،خلال پست،زرشک و بادام هندی اضافه کردیم. که با کمی کره و بهار نارنج تفتشون دادیم. خلاصه که درست کنید و لذت ببرید. در ضمن تهدیگ رشته پلو میتونه با تهدیگ ماکارونی رقابت کنه. ———————————