مانی-پلو-دامغان مواد لازم: برنج ۴ لیوان لپه ۱ لیوان رشته پلوی ۲۰۰ گرم کشمش پلویی ۱ لیوان زرشک نصف لیوان گوشت نیم کیلو پیاز یک عدد بزرگ نمک،فلفل،زردچوبه، روغن به میزان لازم زعفران به میزان لازم طرز تهیه: لپه رو با ۳ لیوان آب بزارید به مدت ۲ ساعت، بپزه .مواظب باشید دونه های لپه وا نره . پیاز را خلالی خرد کرده وبا چند قاشق روغن تفت بدید .گوشت تکه ای روا بهش اضافه کنید رنگ گوشت که برگشت، فلفل وزردچوبه بزنید وباهاش تفت بدهید .دو لیوان آب جوش بریزید درشو بزارید تا گوشت به مدت ۲ ساعت کاملا بپزه . برنج را از قبل خیس کنید. آب را بزارید رو گاز تا بجوش بیاد نمک بزنید . برنج خیس شده را اضافه کرده .حدود ۸ دقیقه بزارید جوش بزنه. لپه و رشته را اضافه کرده ،سه الی چهار دقیقه با هم بپزن، کافیه .در واقع لپه ورشته را سه دقیقه قبل آبکشی، اضافه کنید.گاز راخاموش کرده وابکش کنید قابلمه را شسته ،بزارید رو گاز داغ که شد، روغن بریزید ته دیگ مورد نظر بزارید. سیب زمینی گذاشتم. چند ملاقه برنج مخلوط، سپس مخلوط پیاز وگوشت، کمی زیره و زعفران روش بپاشید. این کار را ادامه بدید تا تموم بشه . مقداری روغن بریزید،در