طرز تهیه نان لواش/نان لواش تابه ای/نان لواش بدون فر/نان لواش نان لواش (به ارمنی: լավաշ ؛ به ترکی آذربایجانی و ترکی استانبولی: lavaş ؛ به کردی: nanê loş ؛ به گرجی: ლავაში ) نان نازک تردی است به ضخامت حدود سه میلیمتر که از خمیر فطیر یا خمیر «کم ورآمده» پخته میشود. این نان را نان تنوری هم میگویند. سلام به دوستان و همراهان همیشگی... فاطمه حیدری هستم... امروزم با آموزش نان لواش تابه ای در خدمتتون هستم...پس لطفاً تا انتهای ویدیو با من همراه باشین... فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۲۶ ترکیب کردن مواد۰۰:۳۰ ورز دادن خمیر۰۱:۰۰ استراحت دادن به خمیر۰۱:۱۲ چانه کردن۰۱:۳۸ باز کردن خمیر با وردنه۰۲:۱۶ پختن نان۰۲:۵۵ مرحله نهایی۰۳:۳۷ طرز-تهیه-نان طرز-تهیه-نان-لواش-تابه-ای طرز-تهیه-نان-لواش نان نان-لواش نان-لواش-تابه-ای نان لواش تابه ای,نان لواش,نان تابه ای,نان لواش خانگی,نان خانگی,طرز تهیه نان لواش تابه ای,نان لواش تنوری,نان لواش سنتی,نان لواش خانگی در ماهیتابه,نان لواش در فر,نان لواش تابه,طرز تهیه نان لواش,نان افغانی,نان لواش تابه ای سبوس دا ر,نان,طرز تهیه نان تابه ای,طرز تهیه نان لواش تابه