بادمجان با دانه انار مواد لازم: بادمجان 3 عدد دانه انار ½ پیمانه نمک و روغن و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا روی بادمجان را نواری برش می دهیم و داخلش را کمی خالی کرده و با دانه انار پر می کنیم. سپس به بادمجان ها نمک زده و آن ها را با روغن سرخ می کنیم. هنگام سرخ کردن کمی هم زردچوبه می ریزیم و در آخر با نان یا برنج سرو می کنیم. Instagram: Website: Telegram: Apparat : Youtub: - 123paz آشپزی آشپزخانه آشپزی-ایرانی آشپزی-خانگی فرهنگ تاریخ غذا غذای-ایرانی ۱۲۳پز 123paz زندگی خورش خورشت Twitter: